Produkter

  • Danske og engelske hjemmesider
  • Speciale i sider med biologisk indhold
  • Design af grafiske elementer
  • Domæneoprettelse a la www.firmanavn.dk
  • Internetadgang, webhotelplads og e-mail

Læs vores FAQ, hvis du ikke er en nørd, som præcist ved, hvad et domæne er, eller om det er nødvendigt selv at have internetadgang for at kunne tilbyde information på Internet. Se hvad vi allerede har lavet under referencer eller få et indtryk af, hvad det vil koste at komme godt igang på Internet.

Bio-WEB designer og vedligeholder hjemmesider og hjælper dig iøvrigt gerne med at komme godt og sikkert på Internettet, hvis du da ikke har adgang dertil i forvejen. Bio-WEB startede allerede i 1995 med at designe hjemmesider og har derfor oplevet den eksplosive vækst, som markedet har gennemlevet siden da. Internettet har også ændret sig drastisk i den forløbne tid fra en udpræget anarkistisk lejeplads for nørder til et noget mere strømlignet og markedstyret reklame- og informationsværktøj.

Det er derfor særdeles vigtigt at du har gjort dig nogle tanker om, hvad du vil med din hjemmeside på Internettet, hvis det ikke skal falde igennem som et uprofessionelt forsøg på at vinde lidt tabt terræn igen. Benytter du f.eks. et reklamebureau til trykt information, så skal de inddrages helt fra begyndelsen, så man ikke risikerer at det trykte og elektroniske reklamemateriale fortæller to forskellige historier. Bevæger du dig på et internationalt marked, skal du desduden være ekstra opmærksom på, hvad du har tilgængeligt på hjemmesiden. Det er jo ikke sikkert, at de japanske og franske kunder ønsker den samme slags produktinformation.

Den bedste måde at komme igang på er at surfe lidt rund på nettet og se, hvordan andre har grebet sagen an og der igennem lade sig inspirere. Kontakt derefter Bio-WEB og lad os se på mulighederne og ideerne sammen - det koster i hvert fald ikke noget, og du går sikkert hjem med fornyet inspiration. Du vil desuden langt bedre være i stand til at definere dine behov, og så er det også nu et evt. reklamebureau skal drages ind i sagen.

A business without a sign, is a sign of no business!